Švelnus apelsinų pyragas. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Švelnus apelsinų pyragas.

Šį pyragą paruošti greitai ir lengvai. Jį mėgsta ne tik vaikai, bet ir suaugusieji. Dėl apelsinų pyragas yra labai gardus. Jį galima gaminti savaitgaliais, darbo dienomis ar švenčių dienomis. Jis gaminamas iš visiškai paprastų ir nebrangių produktų. Gamindami šį receptą maloniai praleisite laiką.
Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
275 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
27 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.5/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Švelnus apelsinų pyragas. Žingsnis 1
Paimkite kiaušinius ir atskirkite trynius nuo baltymų. Baltymus suplakite mikseriu ir įberkite žiupsnelį druskos. Kambario temperatūros sviestą išsukite su cukraus pudra.

Žingsnis 2

Švelnus apelsinų pyragas. Žingsnis 2
Į baltymus įmaišykite sviestą ir kepimo miltelius, miltus, kepimo miltelius ir kavą. Jei kava neparuošta, ją užplikykite. Viską sumaišykite.

Žingsnis 3

Švelnus apelsinų pyragas. Žingsnis 3
Apelsinus supjaustykite pusžiedžiais. Apelsinus sudėkite ant formos dugno, išklokite kepimo pergamentu ir patepkite augaliniu aliejumi. Ant viršaus supilkite tešlą, išlyginkite ją. Šaukite į 180-185 °C temperatūros orkaitę maždaug 20-25 min.

Žingsnis 4

Švelnus apelsinų pyragas. Žingsnis 4
Prieš patiekdami apelsinus apverskite aukštyn kojomis. Apelsinų pyragas paruoštas. Patarimas - negaminkite storų pyragų, taip jie bus skanesni. Kuo mažiau tešlos ant apelsinų, tuo skaniau.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos