Publikavimo data: 2024-06-09
Švelnus apelsinų pyragas.
Šį pyragą paruošti greitai ir lengvai. Jį mėgsta ne tik vaikai, bet ir suaugusieji. Dėl apelsinų pyragas yra labai gardus. Jį galima gaminti savaitgaliais, darbo dienomis ar švenčių dienomis. Jis gaminamas iš visiškai paprastų ir nebrangių produktų. Gamindami šį receptą maloniai praleisite laiką.
Žingsnis 1
Paimkite kiaušinius ir atskirkite trynius nuo baltymų. Baltymus suplakite mikseriu ir įberkite žiupsnelį druskos. Kambario temperatūros sviestą išsukite su cukraus pudra.
Žingsnis 2
Į baltymus įmaišykite sviestą ir kepimo miltelius, miltus, kepimo miltelius ir kavą. Jei kava neparuošta, ją užplikykite. Viską sumaišykite.
Žingsnis 3
Apelsinus supjaustykite pusžiedžiais. Apelsinus sudėkite ant formos dugno, išklokite kepimo pergamentu ir patepkite augaliniu aliejumi. Ant viršaus supilkite tešlą, išlyginkite ją. Šaukite į 180-185 °C temperatūros orkaitę maždaug 20-25 min.
Žingsnis 4
Prieš patiekdami apelsinus apverskite aukštyn kojomis. Apelsinų pyragas paruoštas. Patarimas - negaminkite storų pyragų, taip jie bus skanesni. Kuo mažiau tešlos ant apelsinų, tuo skaniau.
Kategorijos