Švelnūs avižiniai sausainiai su sultenėmis ant varškės pagrindo pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Švelnūs avižiniai sausainiai su sultenėmis ant varškės pagrindo

Jei šaldytuve liko gabalėlis varškės, panaudokite jį šiems avižiniams sausainiams. Produktas iš jų įgauna švelnią ir malonią tekstūrą, suteikia pageidaujamą skonį. Be to, varškė labai gerai dera su sultenėmis, riešutais. Vos šiek tiek laiko ir pinigų, skirtų produktams, duosite rezultatą, kuris džiugins šeimą. Bus kepinių arbatai arba užkandžiams darbo dienos metu.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
312 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
43 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.17/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Švelnūs avižiniai sausainiai su sultenėmis ant varškės pagrindo Žingsnis 1
Avižinius dribsnius sumalkite kavos malūnėliu. Išdžiovinkite riešutus mikrobangų krosnelėje arba keptuvėje ir susmulkinkite. Giliame dubenyje sumaišykite avižas, cukrų ir kiaušinį.

Žingsnis 2

Švelnūs avižiniai sausainiai su sultenėmis ant varškės pagrindo Žingsnis 2
Į dribsnius sudėkite varškę, tarkuotą sviestą, riešutus ir sultenes ir išmaišykite. Tada suberkite miltus, kepimo miltelius ir išminkykite tešlą.

Žingsnis 3

Švelnūs avižiniai sausainiai su sultenėmis ant varškės pagrindo Žingsnis 3
Padalykite tešlą į vienodas dalis. Suformuokite rutuliukus ir prispauskite prie viršaus. Dėkite ant kepimo skardos, išklotos pergamentiniu popieriumi. Jei norite, ant sausainių šakute padarykite pradūrimo raštą. Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kepimas orkaitėje, desertai, desertai iš tešlos, įspūdingas receptas, lengva, valgyti bendrus alergenus, per 30 minučių, užkandis, riešutų sezonas, sausainiai, avižiniai sausainiai, receptų knyga, kiaušinių sausainiai

Kategorijos