Publikavimo data: 2024-05-26
Švelnūs čeburekai su brynza ir žolelėmis
Traškus viršus ir švelnus varškės įdaras su žolelėmis viduje - tai pristatoma cheburek versija. Būtent turtingos sudėties bryndza yra geriausias produktas žarnynui ir odai. Ne veltui ji vadinama jaunystės produktu. Papildyta žalumynais, ji subalansuoja patiekalą kalorijų ir riebalų atžvilgiu. Skanus patiekalas nesunkiai paruošiamas, neprailgsta. Jam skirtų produktų įsigijimas nereikalauja didžiulių pinigų.
Žingsnis 1
Užminkykite tešlą iš visų minėtų ingredientų. Uždenkite rankšluosčiu ir palikite 20 minučių pastovėti.
Žingsnis 2
Šakute sutrinkite brinzą į smulkius trupinius. Susmulkinkite prieskonines žoleles ir sudėkite į jas, įmuškite kiaušinį. Išmaišykite.
Žingsnis 3
Padalykite tešlą į porcijas. Kiekvieną jų plonai iškočiokite į plokščią duoną. Aptepkite sūriu ir žolelėmis, kitą pusę uždenkite malta mėsa ir užspauskite kraštus. Kepkite įkaitintame augaliniame aliejuje, kol taps auksinės spalvos.
Kategorijos