Švelnūs čeburekai su brynza ir žolelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Švelnūs čeburekai su brynza ir žolelėmis

Traškus viršus ir švelnus varškės įdaras su žolelėmis viduje - tai pristatoma cheburek versija. Būtent turtingos sudėties bryndza yra geriausias produktas žarnynui ir odai. Ne veltui ji vadinama jaunystės produktu. Papildyta žalumynais, ji subalansuoja patiekalą kalorijų ir riebalų atžvilgiu. Skanus patiekalas nesunkiai paruošiamas, neprailgsta. Jam skirtų produktų įsigijimas nereikalauja didžiulių pinigų.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
243 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
45 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.14/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Švelnūs čeburekai su brynza ir žolelėmis Žingsnis 1
Užminkykite tešlą iš visų minėtų ingredientų. Uždenkite rankšluosčiu ir palikite 20 minučių pastovėti.

Žingsnis 2

Švelnūs čeburekai su brynza ir žolelėmis Žingsnis 2
Šakute sutrinkite brinzą į smulkius trupinius. Susmulkinkite prieskonines žoleles ir sudėkite į jas, įmuškite kiaušinį. Išmaišykite.

Žingsnis 3

Švelnūs čeburekai su brynza ir žolelėmis Žingsnis 3
Padalykite tešlą į porcijas. Kiekvieną jų plonai iškočiokite į plokščią duoną. Aptepkite sūriu ir žolelėmis, kitą pusę uždenkite malta mėsa ir užspauskite kraštus. Kepkite įkaitintame augaliniame aliejuje, kol taps auksinės spalvos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos