Publikavimo data: 2025-08-20
Švelnūs Cinnabons
Puikus cinamono kepinys, kuris gaunasi labai švelnus ir saldus.
Žingsnis 1
Lengvai užvirinkite pieną (250 ml), suberkite mieles (9 g) ir dalį cukraus (2 arbatinius šaukštelius). Išmaišykite ir palikite 20 minučių.
Žingsnis 2
Kiaušinius sumaišykite su druska.
Žingsnis 3
Į kiaušinius suberkite dalį cukraus (140 g) ir išmaišykite.
Žingsnis 4
Tada sumaišykite kiaušinius ir pieną su mielėmis.
Žingsnis 5
Išlydykite sviestą (80 g) ir atvėsinkite iki kambario temperatūros. Ir sumaišykite su ankstesniu.
Žingsnis 6
Į gautą masę suberkite persijotus miltus (550 g), užminkykite tešlą ir padėkite į šiltą vietą 1,5 valandos.
Žingsnis 7
Paruoškite grietinėlę. Viską sudėkite į dubenį ir suplakite varškę (100 g), grietinėlę (50 g) ir cukraus pudrą (75 g).
Žingsnis 8
Įdaras: sumaišykite cukrų (200 g) ir cinamoną (20 g).
Žingsnis 9
Iškočiokite tešlą.
Žingsnis 10
Jei tešla nėra tvirta, patepkite ją sviestu (50 g). Arba galite jį šiek tiek ištirpinti.
Žingsnis 11
Pabarstykite įdarą.
Žingsnis 13
Supjaustykite jį mažais gabalėliais.
Žingsnis 14
Išklokite kepimo pergamentu ir sudėkite šiuos gabalėlius ant viršaus (apačią galite pamirkyti miltuose, kad kepant niekas nenukristų).
Žingsnis 15
Dėkite tešlą į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 25 minutėms. Maždaug po 15 minučių temperatūrą geriau sumažinti iki 150.
Žingsnis 16
Išimkite ir ant viršaus užtepkite grietinėlės.
Kategorijos