Švelnus fondiu su sparnais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Švelnus fondiu su sparnais

Labiausiai paplitusi naminių paukščių rūšis yra vištiena. Ji kepama visa arba dalimis, įvairiais būdais ir su įvairiais ingredientais. Vištienos sparneliuose yra mažiausiai mėsos, tačiau jie yra minkščiausi. Orkaitėje keptų sparnelių fondiu gaunamas švelnus, aromatingas ir sveikas patiekalas.
Gaminimo laikas
180 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
212 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
15 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (29 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Švelnus fondiu su sparnais Žingsnis 1
Padalykite sparnus ties jungtimis į 3 dalis, mažiausios dalies mums neprireiks.

Žingsnis 2

Švelnus fondiu su sparnais Žingsnis 2
Į vištieną supilkite majonezą, garstyčias, druską ir visus prieskonius, išmaišykite, kad visi prieskoniai tolygiai padengtų mėsą. Sparnelius padėkite į šaldytuvą bent 2-3 valandoms marinuotis.

Žingsnis 3

Švelnus fondiu su sparnais Žingsnis 3
Kepimo formą ištepkite augaliniu aliejumi ir sudėkite mėsą, pašaukite formą su mėsa į įkaitintą 180-200 °C orkaitę ir kepkite 40 minučių, kol mėsa iškeps ir paruduos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos