Publikavimo data: 2024-06-23
Švelnus fondiu su sparnais
Labiausiai paplitusi naminių paukščių rūšis yra vištiena. Ji kepama visa arba dalimis, įvairiais būdais ir su įvairiais ingredientais. Vištienos sparneliuose yra mažiausiai mėsos, tačiau jie yra minkščiausi. Orkaitėje keptų sparnelių fondiu gaunamas švelnus, aromatingas ir sveikas patiekalas.
Žingsnis 1
Padalykite sparnus ties jungtimis į 3 dalis, mažiausios dalies mums neprireiks.
Žingsnis 2
Į vištieną supilkite majonezą, garstyčias, druską ir visus prieskonius, išmaišykite, kad visi prieskoniai tolygiai padengtų mėsą. Sparnelius padėkite į šaldytuvą bent 2-3 valandoms marinuotis.
Žingsnis 3
Kepimo formą ištepkite augaliniu aliejumi ir sudėkite mėsą, pašaukite formą su mėsa į įkaitintą 180-200 °C orkaitę ir kepkite 40 minučių, kol mėsa iškeps ir paruduos.
Kategorijos