Publikavimo data: 2024-05-25
Švelnus grietinės pyragas su uogomis
Grietinės pyragas su uogomis yra nesudėtingas pyragas, pagamintas iš nebrangių produktų. Varškės tešlos ir švelnaus, burnoje tirpstančio grietinės įdaro derinys sukuria išties stebuklingą derinį. Pyragą galima valgyti iš karto, šiek tiek atvėsusį, arba kitą dieną, išėmus iš šaldytuvo.
Žingsnis 1
Varškę sumaišykite su pienu, cukrumi, augaliniu aliejumi ir kepimo milteliais. Suberkite miltus ir išminkykite tešlą, kad neliptų prie rankų. Tešlą iškočiokite į apskritą formą ir ja išklokite formą, stengdamiesi, kad šonai būtų aukšti.
Žingsnis 2
Įdarui kruopščiai sumaišykite grietinę, kiaušinius, cukrų, vanilinį cukrų ir krakmolą. Šia mase pripildykite tešlos formą beveik iki krašto, įberkite uogų. Pašaukite į iki 180 °C įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 30-40 min.
Kategorijos