Publikavimo data: 2024-10-12
Švelnūs grybai su mocarela
Šampinjonai su mocarela - puikus paprastas ir skanus užkandis ne tik vakarienei, bet ir šventiniam stalui. Receptas toks paprastas, kad su juo susidoros net pradedantysis. Tokius grybus galima patiekti su bet kokiais garnyrais. Grybus būtina patiekti iš karto po kepimo, kol sūris išsitraukia. Taip patiekalas išlaikys visą savo skonį ir nenusakomą aromatą.
Žingsnis 1
Pievagrybius ir pomidorus supjaustykite nedideliais kvadratėliais arba kitu įprastu būdu.
Žingsnis 2
Apkepkite grybus, apšlakstykite juos trupučiu citrinos sulčių.
Žingsnis 3
Sumaišykite visus ingredientus, pagal skonį įberkite druskos, pipirų ir bazilikų. Vėl sumaišykite.
Žingsnis 4
Salotas apšlakstykite alyvuogių aliejumi, įpilkite truputį citrinos sulčių, įberkite žolelių ir išmaišykite.
Kategorijos