Publikavimo data: 2024-05-19
Švelnūs įdaryti kalmarai, kepti su grietine
Su grietine kepti kalmarai yra švelnus ir burnoje tirpstantis patiekalas. Jūros gėrybių skonis, grietinės ir sūrio kreminis aromatas puikiai papildo vienas kitą. Kalmaruose gausu A, E ir C vitaminų, B grupės vitaminų ir daugelio mineralinių medžiagų. Patiekale esantys pipirai prideda dar daugiau vitaminų ir 13 mineralinių medžiagų. Be to, kad patiekalas yra sveikas ir nebrangus, jis taupo šeimininkės laiką.
Žingsnis 1
Kalmarus užpilkite verdančiu vandeniu. Tada atsargiai pašalinkite nuo jo nepageidaujamą plėvelę ir nuplaukite.
Žingsnis 2
Paruoškite kalmarų įdarą. Supjaustykite saldžiąją papriką kubeliais, sutarkuokite sūrį, pagal skonį įpilkite grietinės ir juodųjų pipirų, išmaišykite.
Žingsnis 3
Įdarykite kalmarus paruoštu mišiniu, išorę patepkite grietine. Kepkite orkaitėje ne ilgiau kaip 15 minučių 180 laipsnių Celsijaus temperatūroje.
Kategorijos