Švelnūs įdaryti kalmarai, kepti su grietine pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Švelnūs įdaryti kalmarai, kepti su grietine

Su grietine kepti kalmarai yra švelnus ir burnoje tirpstantis patiekalas. Jūros gėrybių skonis, grietinės ir sūrio kreminis aromatas puikiai papildo vienas kitą. Kalmaruose gausu A, E ir C vitaminų, B grupės vitaminų ir daugelio mineralinių medžiagų. Patiekale esantys pipirai prideda dar daugiau vitaminų ir 13 mineralinių medžiagų. Be to, kad patiekalas yra sveikas ir nebrangus, jis taupo šeimininkės laiką.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
160 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Švelnūs įdaryti kalmarai, kepti su grietine Žingsnis 1
Kalmarus užpilkite verdančiu vandeniu. Tada atsargiai pašalinkite nuo jo nepageidaujamą plėvelę ir nuplaukite.

Žingsnis 2

Švelnūs įdaryti kalmarai, kepti su grietine Žingsnis 2
Paruoškite kalmarų įdarą. Supjaustykite saldžiąją papriką kubeliais, sutarkuokite sūrį, pagal skonį įpilkite grietinės ir juodųjų pipirų, išmaišykite.

Žingsnis 3

Švelnūs įdaryti kalmarai, kepti su grietine Žingsnis 3
Įdarykite kalmarus paruoštu mišiniu, išorę patepkite grietine. Kepkite orkaitėje ne ilgiau kaip 15 minučių 180 laipsnių Celsijaus temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos