Publikavimo data: 2025-08-17
Švelnūs imbieriniai sausainiai visai šeimai
Imbieriniai sausainiai būna labai skanūs ir aromatingi, malonaus ir įdomaus skonio. Tokie sausainiai tinka kaip lengvi pusryčiai ar vakarienė. Paruoškite sausainių, kai laukiate svečių, ir nustebinkite juos skoniu bei forma. Sausainių formos gali būti įvairios, čia jau jūsų nuožiūra ir fantazija. Sausainiai puikiai papildys šventinį ar naujametinį stalą, papuoš bet kokią šventę kaip saldus skanėstas ir pradžiugins vaikus ant šventinio stalo. Sausainiai ruošiami lengvai ir paprastai, o išeina labai skanūs. Įdėję į sausainius aštrių prieskonių, suteiksite jiems visiškai kitokį skonį. Eksperimentuokite su forma ir skoniu ir džiuginkite artimuosius naminiais kepiniais.
Žingsnis 1
Persijokite miltus per smulkų sietelį į dubenį. Į miltus suberkite maltus prieskonius ir sodą.
Žingsnis 2
Išimkite sviestą iš pakelio, sudėkite jį į kitą dubenį ir suberkite cukraus pudrą. Viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Atskirame dubenyje įmuškite kiaušinį, išmaišykite šakute, bet neperplakite. Į kiaušinį supilkite medų ir išmaišykite.
Žingsnis 4
Palaipsniui suberkite miltus, išmaišykite ir užminkykite tešlą. Neminkykite per stipriai. Suformuokite sausainius ir pašaukite į orkaitę, kol taps aukso spalvos.
Kategorijos