Švelnus ir aštrus moliūgų pyragas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Švelnus ir aštrus moliūgų pyragas

Neįtikėtinai švelnus, aromatingas, pikantiškas moliūgų pyragas nepaliks abejingų!
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
181 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
20 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.27/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Švelnus ir aštrus moliūgų pyragas Žingsnis 1
Persijokite miltus ir supjaustykite sviestą kubeliais. Įpilkite šiek tiek ledinio vandens ir užminkykite tešlą. Pusvalandžiui įdėkite į šaldiklį.

Žingsnis 2

Švelnus ir aštrus moliūgų pyragas Žingsnis 2
Atšaldytą tešlą iškočiokite į lakštą ir įdėkite į formą taip, kad kraštai liktų maždaug 5 cm žemyn. Tešlą subadykite šakute ir 15 minučių pašaukite į orkaitę. Iškepus galima atsargiai apipjauti šonus.

Žingsnis 3

Švelnus ir aštrus moliūgų pyragas Žingsnis 3
Įdarui moliūgą supjaustykite kubeliais ir virkite, kol suminkštės, tada sutrinkite trintuvu su 100-150 ml vandens.

Žingsnis 4

Švelnus ir aštrus moliūgų pyragas Žingsnis 4
Dubenyje sumaišykite moliūgų tyrę, 4 kiaušinius, 350 ml kondensuoto pieno ir prieskonius.

Žingsnis 5

Švelnus ir aštrus moliūgų pyragas Žingsnis 5
Supilkite įdarą į formą ir kepkite pyragą dar 1,5 valandos 180 laipsnių temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos