Publikavimo data: 2024-06-08
Švelnus ir aštrus moliūgų pyragas
Neįtikėtinai švelnus, aromatingas, pikantiškas moliūgų pyragas nepaliks abejingų!
Žingsnis 1
Persijokite miltus ir supjaustykite sviestą kubeliais. Įpilkite šiek tiek ledinio vandens ir užminkykite tešlą. Pusvalandžiui įdėkite į šaldiklį.
Žingsnis 2
Atšaldytą tešlą iškočiokite į lakštą ir įdėkite į formą taip, kad kraštai liktų maždaug 5 cm žemyn. Tešlą subadykite šakute ir 15 minučių pašaukite į orkaitę. Iškepus galima atsargiai apipjauti šonus.
Žingsnis 3
Įdarui moliūgą supjaustykite kubeliais ir virkite, kol suminkštės, tada sutrinkite trintuvu su 100-150 ml vandens.
Žingsnis 4
Dubenyje sumaišykite moliūgų tyrę, 4 kiaušinius, 350 ml kondensuoto pieno ir prieskonius.
Žingsnis 5
Supilkite įdarą į formą ir kepkite pyragą dar 1,5 valandos 180 laipsnių temperatūroje.
Kategorijos