Švelnus ispaniškas senamadiškas desertas, vadinamas keptu pienu. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Švelnus ispaniškas senamadiškas desertas, vadinamas keptu pienu.

Šis nuostabus desertas sužavi nuo pirmo kąsnio. Švelnus vidurys slepiasi po traškiu apvalkalu ir atskleidžia cinamono, citrinos ir vanilino skonį. Keptas pienas yra senovinis patiekalas, kilęs iš Ispanijos. Iš tiesų šis desertas gaminamas paprastai - iš pieno, sutirštinto su miltais ir iškepto augaliniame aliejuje. Patiekiant jį galima glaistyti arba apibarstyti cinamonu - jis tinka bet kokiame apvalkale.
Gaminimo laikas
210 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
129 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (20 bal.)

Žingsnis 1

Švelnus ispaniškas senamadiškas desertas, vadinamas keptu pienu. Žingsnis 1
Į puodą supilkite 800 ml pieno. Sudėkite žievelę ir cinamoną. Nuolat maišydami kaitinkite ant vidutinės ugnies.

Žingsnis 2

Švelnus ispaniškas senamadiškas desertas, vadinamas keptu pienu. Žingsnis 2
Į likusį pieną įmaišykite miltus. Sudėkite trynius, vanilę, cukrų, šiek tiek druskos ir išmaišykite. Tada greitai maišydami supilkite šiek tiek karšto pieno ir tada likusį pieną.

Žingsnis 3

Švelnus ispaniškas senamadiškas desertas, vadinamas keptu pienu. Žingsnis 3
Palikite mišinį virti, kol sutirštės. Tada sudėkite į indą, uždengtą maistine plėvele. Uždenkite ir laikykite šaldytuve, kol sustings.

Žingsnis 4

Švelnus ispaniškas senamadiškas desertas, vadinamas keptu pienu. Žingsnis 4
Sukietėjusią masę supjaustykite gabalėliais ir apvoliokite miltuose. Kiekvieną gabalėlį pamerkite į kiaušinį, prieš tai išplaktą su žiupsneliu druskos, ir apkepkite keptuvėje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kepimas, desertai, desertai iš tešlos, įspūdingas receptas, lengva, turi bendrų alergenų, popietės užkandis, užkandis, sausainiai, šokoladas, kakavos desertai, naujametiniai desertai, receptų knyga, kakavos sausainiai, kakavos kepiniai

Kategorijos