Švelnūs kalmarai grietinėlės padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Švelnūs kalmarai grietinėlės padaže

Yra daugybė kalmarų paruošimo variantų: kalmarų žiedai tešloje, salotos su kalmarais, kalmarai puode, pica su kalmarais, galima vardyti be galo. Vienu iš puikiausių, bet kartu ir paprasčiausių patiekalų galima pavadinti švelnius kalmarus grietinėlės padaže. Paprastas padažas netrukdo, o tik pabrėžia, nuspalvina kalmarų skonį, todėl patiekalas pakyla į naują, galima sakyti, restorano lygį.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
154 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.22/5 (27 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Švelnūs kalmarai grietinėlės padaže Žingsnis 1
Kalmarus nuplikykite verdančiu vandeniu, nuimkite plėvelę ir supjaustykite storais 5-10 milimetrų pločio griežinėliais. Svogūną supjaustykite mažais kubeliais ir kepkite įkaitintoje keptuvėje su sviestu, kol įgaus auksinę spalvą, tada sudėkite kalmarus ir kepkite 2-3 min. ant vidutinės ugnies.

Žingsnis 2

Švelnūs kalmarai grietinėlės padaže Žingsnis 2
Nuolat maišydami plona srovele supilkite grietinėlę į svogūnus ir kalmarus. Pagal skonį pasūdykite, įberkite įvairių prieskonių, gerai išmaišykite ir troškinkite 3 min.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos