Publikavimo data: 2025-08-17
Švelnūs kalmarai padaže
Kalmarai grietinėje yra skanūs, greiti, sveiki ir sotūs. Šis paprastas patiekalas patiks jūsų namiškiams darbo dienomis ir per šventes. Kalmarai grietinėje su svogūnais - puikus užkandis ir savarankiškas antrasis patiekalas. Kalmarų mėsa mitybos racione gali visiškai pakeisti tokius produktus kaip vištiena, kalakutiena ir jautiena.
Žingsnis 1
Atšildykite kalmarų skerdenas, nuplaukite ir supjaustykite žiedais arba griežinėliais. Svogūnus nulupkite ir supjaustykite griežinėliais. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, sudėkite svogūnus ir kepkite ant vidutinės ugnies maišydami, kol taps auksiniai.
Žingsnis 2
Į svogūnus suberkite miltus ir išmaišykite. Tada sudėkite kalmarus ir išmaišykite.
Žingsnis 3
Į paruoštą mišinį supilkite grietinę ir dar kartą išmaišykite. Pagardinkite druska, pipirais, paprika ir troškinkite 10 minučių.
Kategorijos