Švelnūs kalmarai padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Švelnūs kalmarai padaže

Kalmarai grietinėje yra skanūs, greiti, sveiki ir sotūs. Šis paprastas patiekalas patiks jūsų namiškiams darbo dienomis ir per šventes. Kalmarai grietinėje su svogūnais - puikus užkandis ir savarankiškas antrasis patiekalas. Kalmarų mėsa mitybos racione gali visiškai pakeisti tokius produktus kaip vištiena, kalakutiena ir jautiena.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
250 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
21 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.07/5 (30 bal.)

Žingsnis 1

Švelnūs kalmarai padaže Žingsnis 1
Atšildykite kalmarų skerdenas, nuplaukite ir supjaustykite žiedais arba griežinėliais. Svogūnus nulupkite ir supjaustykite griežinėliais. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, sudėkite svogūnus ir kepkite ant vidutinės ugnies maišydami, kol taps auksiniai.

Žingsnis 2

Švelnūs kalmarai padaže Žingsnis 2
Į svogūnus suberkite miltus ir išmaišykite. Tada sudėkite kalmarus ir išmaišykite.

Žingsnis 3

Švelnūs kalmarai padaže Žingsnis 3
Į paruoštą mišinį supilkite grietinę ir dar kartą išmaišykite. Pagardinkite druska, pipirais, paprika ir troškinkite 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, grybų patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, mažai kalorijų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, grybų sezonas, jūros gėrybių patiekalai, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos