Švelnus karpis, keptas su majonezu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Švelnus karpis, keptas su majonezu

Manoma, kad karpis kilęs iš Kinijos ir iš ten atkeliavo į mūsų regioną. Yra daugybė šios žuvies veislių - veidrodinių, žvynuotųjų ir net dekoratyvinių. Žuvies mėsa yra labai švelni ir saldi, kartu joje yra daug palankių komponentų, kurie daro didelę įtaką organizmo būklei.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
113 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.77/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Švelnus karpis, keptas su majonezu Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, morkas sutarkuokite. Tada svogūnus sudėkite į įkaitintą keptuvę, porą minučių pakepinkite, suberkite morkas ir dar porą minučių pakepinkite. Išimkite žuvį ir ištepkite ją majonezu, druska ir pipirais. Iškeptas daržoves sudėkite ant augaliniu aliejumi pateptos kepimo skardos.

Žingsnis 2

Švelnus karpis, keptas su majonezu Žingsnis 2
Ant viršaus sudėkite žuvį. Įdarykite ją pomidorais ir krapais. Ant žuvies užtarkuokite vienos citrinos žievelę ir česnaką. Kepkite iki 200° įkaitintoje orkaitėje 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos