Publikavimo data: 2025-08-18
Švelnūs kefyro keksiukai
Šį receptą lengva paruošti, jam pagaminti reikia nedaug laiko ir jis gaminamas iš bet kuriame šaldytuve esančių produktų.
Žingsnis 1
Persijokite miltus, šiek tiek pašildykite kefyrą.
Žingsnis 2
Kiaušinius plakite su cukrumi, kol ištirps.
Žingsnis 3
Įberkite druskos, saulėgrąžų aliejaus, vanilino ir sodos. Visus ingredientus gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Į gautą mišinį įmaišykite citrinos žievelę.
Žingsnis 5
Palaipsniui suberkite persijotus miltus. Plaktuvu gerai išmaišykite tešlą ir pašalinkite visus gumulėlius.
Žingsnis 6
Patikrinkite tešlos konsistenciją, ji turi būti kaip grietinės. Jei tešla skysta, galite įberti daugiau miltų.
Žingsnis 7
Gautą tešlą šaukštu sudėkite į formeles. Aš turiu mažas formeles, todėl buvo 12 keksiukų. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir 15-20 minučių įdėkite keksiukus.
Žingsnis 8
Praėjus laikui, išimkite 1 keksiuką ir dantų krapštuku patikrinkite, ar jis paruoštas. Jei dantų krapštukas sausas, išimkite visus keksiukus.
Žingsnis 9
Palikite keksiukus formelėse, kol visiškai atvės, tada išimkite iš formelių.
Kategorijos