Publikavimo data: 2025-08-18
Švelnūs keksiukai su įdaru
Šį užkandį lengva ir greitai paruošti. Šis užkandis yra ne tik skanus ir apetitiškas, bet ir aromatingas. Šį užkandį galite patiekti ne tik vakarienei, bet ir bet kokiai šventei. Įdarą rinkitės pagal savo skonį ir norą. Tokie keksiukai tinka ir įprastam, ir greitam užkandžiui, ir kaip užkandis gamtoje ar darbe. Įdarytos bet kokiu įdaru, jos gaunasi ne tik gražios, bet ir labai skanios bei sočios. Per bet kokią šventę ar iškilmes tokie keksiukai akimirksniu išpopuliarės. Pradžiuginkite savo vaikus gamindami šiuos keksiukus pusryčiams ar šventei. Padovanokite savo šeimai ir draugams gražų arbatos vakarėlį.
Žingsnis 1
Išimkite kambario temperatūros sviestą iš apvalkalo ir sudėkite į dubenį. Suberkite visą cukrų ir išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Į mišinį įpilkite brendžio. Išmaišykite ir įmuškite žalius kiaušinius. Viską dar kartą išmaišykite. Į mišinį įpilkite sodos ir citrinos sulčių.
Žingsnis 3
Atskirame dubenyje persijokite miltus per smulkų sietelį ir suberkite kakavą. Sudėkite ingredientus ir kruopščiai išmaišykite. Įpilkite augalinio aliejaus ir išminkykite. Konsistencija turi būti vientisa ir glotni.
Žingsnis 4
Tešlą paskirstykite į keksiukų formeles. Keksiukų formeles patepkite augaliniu aliejumi. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Paruoštus keksiukus atvėsinkite.
Žingsnis 5
Šokoladą sulaužykite gabalėliais ir ištirpinkite mikrobangų krosnelėje. Suberkite kakavą ir cukraus pudrą. Išmaišykite. Supilkite mišinį į suminkštėjusį sviestą ir išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 6
Perpilkite paruoštą kremą į konditerinį maišelį arba maišelį, užriškite ir papuoškite keksiukų centrą. Galite padaryti bet kokį raštą, viskas priklauso nuo jūsų nuožiūros. Papuoškite paruoštus keksiukus ir patiekite.
Kategorijos