Publikavimo data: 2025-08-19
Švelnus kreminis pudingas be miltų
Pudingas - tai angliškos kilmės patiekalas, kurį galima gaminti iš bet kokio produkto - nuo žuvies ir mėsos iki sūrio, jūros gėrybių ir daržovių. Taip pat yra saldžių pudingų, kurie gaminami pridėjus miltų. Šiame recepte pagrindą sudaro grietinėlė, o miltai visai nenaudojami, todėl šis patiekalas yra dar švelnesnis ir lengviau paruošiamas.
Žingsnis 1
Į puodą supilkite 500 ml grietinėlės ir užvirinkite. Į likusius 100 ml supilkite cukrų ir vanilinį cukrų ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Nuolat maišydami plona srovele supilkite į karštą grietinėlės mišinį. Sumažinkite ugnį iki mažos ir virkite apie minutę.
Žingsnis 3
Karštą kremą supilkite į formeles ir atvėsusį 1,5-2 val. padėkite į šaldytuvą.
Kategorijos