Švelnus lašiša grietinės padaže su daržovėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Švelnus lašiša grietinės padaže su daržovėmis

Mėta nepelnytai laikoma žemesnės rūšies žuvimi. Tuo tarpu joje yra visų vitaminų ir mineralų, kurių yra kitose rūšyse, o vitamino A joje netgi daugiau nei menkės kepenyse. Svarbiausia ją teisingai paruošti, tada gausite labai švelnų patiekalą su grietinės ir sūrio prieskoniu. Be to, jos nereikia ilgai virti, o ir pinigų daug išleisti nereikia.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
143 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Švelnus lašiša grietinės padaže su daržovėmis Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite plunksnomis, o morkas - šiaudeliais. Kepkite, kol suminkštės. Sudėkite pomidorus ir troškinkite 2 minutes.

Žingsnis 2

Švelnus lašiša grietinės padaže su daržovėmis Žingsnis 2
Į svogūnus ir morkas sudėkite lašišų gabalėlius. Jei skerdenos nedidelės, jas galite virti sveikas. Įmaišykite svogūnus, morkas ir žuvį.

Žingsnis 3

Švelnus lašiša grietinės padaže su daržovėmis Žingsnis 3
Išplakite kiaušinį su grietine ir druska. Šį mišinį supilkite ant žuvies. Po 5 minučių supilkite vandenį, išmaišykite ir troškinkite ant mažos ugnies, kol išvirs. Po to patiekalą apibarstykite tarkuotu sūriu ir žolelėmis, išjunkite ugnį ir palikite 5 minutes pastovėti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos