Publikavimo data: 2024-06-16
Švelnus lašiša grietinės padaže su daržovėmis
Mėta nepelnytai laikoma žemesnės rūšies žuvimi. Tuo tarpu joje yra visų vitaminų ir mineralų, kurių yra kitose rūšyse, o vitamino A joje netgi daugiau nei menkės kepenyse. Svarbiausia ją teisingai paruošti, tada gausite labai švelnų patiekalą su grietinės ir sūrio prieskoniu. Be to, jos nereikia ilgai virti, o ir pinigų daug išleisti nereikia.
Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite plunksnomis, o morkas - šiaudeliais. Kepkite, kol suminkštės. Sudėkite pomidorus ir troškinkite 2 minutes.
Žingsnis 2
Į svogūnus ir morkas sudėkite lašišų gabalėlius. Jei skerdenos nedidelės, jas galite virti sveikas. Įmaišykite svogūnus, morkas ir žuvį.
Žingsnis 3
Išplakite kiaušinį su grietine ir druska. Šį mišinį supilkite ant žuvies. Po 5 minučių supilkite vandenį, išmaišykite ir troškinkite ant mažos ugnies, kol išvirs. Po to patiekalą apibarstykite tarkuotu sūriu ir žolelėmis, išjunkite ugnį ir palikite 5 minutes pastovėti.
Kategorijos