Švelnus lašiša orkaitėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Švelnus lašiša orkaitėje

Švelnus orkaitėje kepamas šlakis - tai receptas, pagal kurį paprastas šlakis tampa beveik restorano patiekalu. Miltai, pamirkyti svogūnų sultyse, tampa minkšti, o imbieras, amerikietiškos garstyčios, garstyčių žirneliai, citrina, majonezas ir sviestas suteikia mėsai labai malonų skonį ir ji tampa verta bet kokio šventinio stalo. Tuo pat metu gaminimas nereikalauja daug pastangų.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
123 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.83/5 (29 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Švelnus lašiša orkaitėje Žingsnis 1
Išpjaustykite žuvį. Perpjaukite išilgai stuburo, išimkite vidų ir pelekus. Visas puses pasūdykite ir apvoliokite druskoje. Aptepkite žuvį garstyčių ir majonezo mišiniu.

Žingsnis 2

Švelnus lašiša orkaitėje Žingsnis 2
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais ir sudėkite į riebalais išteptą kepimo indą arba kepimo skardą.

Žingsnis 3

Švelnus lašiša orkaitėje Žingsnis 3
Ant svogūnų sudėkite žuvį. Ant žuvies sudėkite imbierą ir apšlakstykite citrinos sultimis. Pomidorus supjaustykite į 4 dalis, o kukurūzus - į mažus gabalėlius. Pomidorus, vyšnias ir kukurūzus sudėkite ant imbiero. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir 45 min. pašaukite į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos