Publikavimo data: 2024-06-22
Švelnus lašiša orkaitėje
Švelnus orkaitėje kepamas šlakis - tai receptas, pagal kurį paprastas šlakis tampa beveik restorano patiekalu. Miltai, pamirkyti svogūnų sultyse, tampa minkšti, o imbieras, amerikietiškos garstyčios, garstyčių žirneliai, citrina, majonezas ir sviestas suteikia mėsai labai malonų skonį ir ji tampa verta bet kokio šventinio stalo. Tuo pat metu gaminimas nereikalauja daug pastangų.
Žingsnis 1
Išpjaustykite žuvį. Perpjaukite išilgai stuburo, išimkite vidų ir pelekus. Visas puses pasūdykite ir apvoliokite druskoje. Aptepkite žuvį garstyčių ir majonezo mišiniu.
Žingsnis 2
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais ir sudėkite į riebalais išteptą kepimo indą arba kepimo skardą.
Žingsnis 3
Ant svogūnų sudėkite žuvį. Ant žuvies sudėkite imbierą ir apšlakstykite citrinos sultimis. Pomidorus supjaustykite į 4 dalis, o kukurūzus - į mažus gabalėlius. Pomidorus, vyšnias ir kukurūzus sudėkite ant imbiero. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir 45 min. pašaukite į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę.
Kategorijos