Švelnūs lašišos profiteroles pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Švelnūs lašišos profiteroles

Neįprastas ir skanus užkandis šventiniam stalui. Paruoškite profiteroles su varškės, lašišos, agurkų ir šviežių krapų įdaru. Jūsų svečiai bus sužavėti.
Gaminimo laikas
165 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
197 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.09/5 (22 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Švelnūs lašišos profiteroles Žingsnis 1
Sumaišykite vandenį, pieną, sviestą, cukrų ir druską.

Žingsnis 2

Švelnūs lašišos profiteroles Žingsnis 2
Kaitinkite, kol sviestas ištirps ir visas skystis pradės virti. Nuimkite nuo ugnies.

Žingsnis 3

Švelnūs lašišos profiteroles Žingsnis 3
Į mišinį įmaišykite miltus. Gerai išmaišykite, kol tešla taps bulvių koše. Kai tešla bus šilta, po vieną įmuškite kiaušinius. Labai gerai išmaišykite.

Žingsnis 4

Švelnūs lašišos profiteroles Žingsnis 4
Porcijas išdėliokite ant kepimo skardos. 15 minučių pašaukite į 200 °C temperatūros orkaitę. Tada sumažinkite temperatūrą iki 180 °C ir kepkite 30 minučių.

Žingsnis 5

Švelnūs lašišos profiteroles Žingsnis 5
Paruoškite įdarą. Paimkite varškę ir sumaišykite ją su smulkiai supjaustytais krapais.

Žingsnis 6

Nulupkite agurką ir supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 7

Nulupkite žuvį nuo odos ir visų kaulų, taip pat supjaustykite nedideliais kubeliais.

Žingsnis 8

Švelnūs lašišos profiteroles Žingsnis 8
Viską sumaišykite. Įdaras paruoštas.

Žingsnis 9

Švelnūs lašišos profiteroles Žingsnis 9
Perpjaukite profiteroles per pusę ir sudėkite įdarą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos