Publikavimo data: 2024-06-22
Švelnūs lašišos profiteroles
Neįprastas ir skanus užkandis šventiniam stalui. Paruoškite profiteroles su varškės, lašišos, agurkų ir šviežių krapų įdaru. Jūsų svečiai bus sužavėti.
Žingsnis 1
Sumaišykite vandenį, pieną, sviestą, cukrų ir druską.
Žingsnis 2
Kaitinkite, kol sviestas ištirps ir visas skystis pradės virti. Nuimkite nuo ugnies.
Žingsnis 3
Į mišinį įmaišykite miltus. Gerai išmaišykite, kol tešla taps bulvių koše. Kai tešla bus šilta, po vieną įmuškite kiaušinius. Labai gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Porcijas išdėliokite ant kepimo skardos. 15 minučių pašaukite į 200 °C temperatūros orkaitę. Tada sumažinkite temperatūrą iki 180 °C ir kepkite 30 minučių.
Žingsnis 5
Paruoškite įdarą. Paimkite varškę ir sumaišykite ją su smulkiai supjaustytais krapais.
Žingsnis 6
Nulupkite agurką ir supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 7
Nulupkite žuvį nuo odos ir visų kaulų, taip pat supjaustykite nedideliais kubeliais.
Žingsnis 8
Viską sumaišykite. Įdaras paruoštas.
Žingsnis 9
Perpjaukite profiteroles per pusę ir sudėkite įdarą.
Kategorijos