Publikavimo data: 2024-05-26
Švelnus lašišų filė suflė
Žuvies suflė - tai vaikystės patiekalas, lengvas, sotus ir švelnaus skonio. Jį galima paruošti įvairiais būdais ir su skirtingais įdarais, pavyzdžiui, ryžiais, manų kruopomis, morkomis, varške, sūriu ir daržovėmis. Puikiai tinka žmonėms, kurie prižiūri savo mitybą.
Žingsnis 1
Filė pertrinkite per mėsmalę arba naudokite blenderį, atvėsusius baltymus su druska išplakite iki standžių viršūnių. Žuvies maltinukus sumaišykite su tryniais ir džiūvėsėliais. Suberkite manų kruopas ir palikite 15 minučių išbrinkti.
Žingsnis 2
Į maltą mėsą palaipsniui įmaišykite plaktus baltymus ir išmaišykite. Dėkite į silikonines formeles ir kepkite 180C temperatūroje, kol paruduos.
Kategorijos