Švelnus lašišų filė suflė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Švelnus lašišų filė suflė

Žuvies suflė - tai vaikystės patiekalas, lengvas, sotus ir švelnaus skonio. Jį galima paruošti įvairiais būdais ir su skirtingais įdarais, pavyzdžiui, ryžiais, manų kruopomis, morkomis, varške, sūriu ir daržovėmis. Puikiai tinka žmonėms, kurie prižiūri savo mitybą.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
146 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
16 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.08/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Švelnus lašišų filė suflė Žingsnis 1
Filė pertrinkite per mėsmalę arba naudokite blenderį, atvėsusius baltymus su druska išplakite iki standžių viršūnių. Žuvies maltinukus sumaišykite su tryniais ir džiūvėsėliais. Suberkite manų kruopas ir palikite 15 minučių išbrinkti.

Žingsnis 2

Švelnus lašišų filė suflė Žingsnis 2
Į maltą mėsą palaipsniui įmaišykite plaktus baltymus ir išmaišykite. Dėkite į silikonines formeles ir kepkite 180C temperatūroje, kol paruduos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos