Švelnus medaus pyragas su kefyru pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Švelnus medaus pyragas su kefyru

Medaus pyragas ant kefyro yra sėkmingas ir laimintis deserto variantas. Dėl šių ingredientų tešla gaunasi akyta, oro ir labai kvapni. Šis deserto variantas yra paklausus visose šeimose dėl paprastų ir nebrangių ingredientų, o gaminimo procesas susideda iš minimalių veiksmų. Toks paprastas ir nesudėtingas biskvitas gali būti puikus pagrindas įvairiems pyragams, padaliję pyragą į 3 riekeles ir patepę jas kremu (pavyzdžiui, grietinės, varškės, rikotos ir t. t. pagrindu), gausite nepaprastai skanų naminį pyragą.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
302 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
44 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.31/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Švelnus medaus pyragas su kefyru Žingsnis 1
Giliame dubenyje ar dubenyje suplakite kiaušinius ir cukrų. Kiaušinius plakite su cukrumi, kol cukrus ištirps. Į mišinį suberkite druską, sodą ir medų. Dar kartą suplakite ingredientus.

Žingsnis 2

Švelnus medaus pyragas su kefyru Žingsnis 2
Supilkite kefyrą. Švelniai išmaišykite skystą mišinį mentele. Suberkite persijotus miltus ir mentele kruopščiai išmaišykite mišinį. Nuluptus riešutus susmulkinkite kočėlu arba trintuvu. Sudėkite susmulkintus riešutus į tešlą ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Švelnus medaus pyragas su kefyru Žingsnis 3
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Paruoškite kepimo formą, ištepkite ją sviestu. Supilkite tešlą į formą, įdėkite formą į įkaitintą orkaitę ir kepkite, kol iškeps, maždaug 40-45 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
miltų antrieji patiekalai, kepta orkaitėje ant kepimo skardos, kepimas, paprasta, yra bendrų alergenų, moliūgų sezonas, pyragai, saldūs pyragai, receptas su vaizdo įrašu, moliūgų festivalis, receptų knyga, moliūgų pyragai, moliūgų pyragai, moliūgų kepimas, pyragai su moliūgais, pyragai su citrina, pyragai su kiaušiniu, kepimas su kiaušiniu, pyragai su sviestu, kepimas su vaisiais

Kategorijos