Švelnus medaus pyragas su varške ir grietine pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Švelnus medaus pyragas su varške ir grietine

Mėgstu medaus pyragus. Šis receptas puikus, pyragaičiai iškepti be sviesto.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
286 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
44 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.4/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Švelnus medaus pyragas su varške ir grietine Žingsnis 1
Kiaušinius, medų ir cukrų įmuškite į emaliuotą dubenį ant silpnos ugnies ir nuolat maišykite, kol cukrus ištirps. Nuimkite nuo ugnies, suberkite sodą ir miltus ir išminkykite tešlą iš pradžių šaukštu, paskui rankomis.

Žingsnis 2

Švelnus medaus pyragas su varške ir grietine Žingsnis 2
Paruoštą tešlą palikite 10 minučių atvėsti.

Žingsnis 3

Švelnus medaus pyragas su varške ir grietine Žingsnis 3
Atvėsusią tešlą padalykite į 8 dalis. Kiekvieną gabalėlį iškočiokite ir 3 minutes kepkite 200 laipsnių Celsijaus temperatūroje.

Žingsnis 4

Švelnus medaus pyragas su varške ir grietine Žingsnis 4
Kol pyragėliai kepa, paruoškite kremą: sumaišykite 100 g cukraus, varškę ir grietinę, suplakite.

Žingsnis 5

Švelnus medaus pyragas su varške ir grietine Žingsnis 5
Paruoštus pyragėlius supjaustykite apskritimais, o atraižas susmulkinkite į trupinius. Sudėkite tortą, kiekvieną sluoksnį patepdami kremu. Viršų ir šonus apibarstykite trupiniais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, šalti desertai, paprasta, yra bendrų alergenų, pyragai, Naujųjų metų desertai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pyragai su varške, desertai su varške, desertai su grietine

Kategorijos