Publikavimo data: 2025-08-17
Švelnūs mėsos keksiukai
Keksiukas iš esmės yra keksiukas, į kurį pagal pageidavimą dedama įvairių įdarų. Galite eksperimentuoti su įdarais, rinktis saldžius arba dėti įvairių daržovių ir mėsos. Toks užkandis gaunasi nepaprastai skanus ir švelnus. Maži mėsos keksiukai papuoš bet kokį šventinį stalą ir šventę.
Žingsnis 1
Išimkite kumpį iš vyniotinio ir supjaustykite kubeliais. Sūrį sutarkuokite stambia tarka. Kad sūris nepriliptų prie trintuvės, patepkite ją augaliniu aliejumi.
Žingsnis 2
Patogiame dubenyje sumaišykite sūrį ir dešrą. Sudėkite žoleles ir prieskonius. Pagal skonį pagardinkite druska ir išmaišykite.
Žingsnis 3
Į dubenį su kumpiu ir sūriu suberkite persijotus miltus. Suberkite sodą ir išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 4
Į dubenį įmuškite žalią kiaušinį. Įberkite į jį druskos ir suplakite šakute. Supilkite kefyrą ir saulėgrąžų aliejų. Plakite iki vientisos masės.
Žingsnis 5
Kiaušinių mišinį supilkite į dešros ir sūrio mišinį. Išmaišykite ir pagardinkite pagal skonį. Mišinys turi būti šiek tiek skystas.
Žingsnis 6
Šaukštu sudėkite tešlą į sviestu išteptas formeles. Dėkite formeles į įkaitintą orkaitę, kol iškeps (apie 30 minučių).
Kategorijos