Publikavimo data: 2025-08-18
Švelnus moliūgų pyragas su sultenėmis
Šis sotus moliūgų pyragas paruošiamas labai greitai ir nereikalauja jokio vargo su tešla. Jis gaunasi labai minkštas ir skanus.
Žingsnis 1
Ryžius gerai nuplaukite, užpilkite vandeniu ir virkite, kol visiškai išvirs.
Žingsnis 2
Moliūgą supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 3
Sultenes 7 minutes pamirkykite šiltame vandenyje.
Žingsnis 4
Sudėkite virtus ryžius, moliūgus, sultenes, druską ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 5
Atskirame dubenyje maišytuvu sumaišykite šaltą vandenį, augalinį aliejų ir žiupsnelį druskos. Užminkykite tešlą ir palikite 20 minučių.
Žingsnis 6
Padalykite tešlą į 2 dalis. Dėkite tešlą į skardą ir paskirstykite įdarą, ant viršaus uždėkite antrąją dalį ir užspauskite kraštus. Kepkite 160 °C temperatūros orkaitėje 30 minučių.
Kategorijos