Publikavimo data: 2025-08-17
Švelnūs profiteroles su raudona žuvimi
Profiterolės yra ryškūs lengvų, elegantiškų kepinių iš choux tešlos atstovai. Toks rafinuotas ir gražus užkandis paruošiamas labai paprastai ir greitai. Reikėtų pabrėžti, kad šis puikus užkandis savo skoniu ir gana patrauklia išvaizda niekuo nenusileidžia aukštosios virtuvės patiekalams. Norint įvairiausių skonių, reikia naudoti platesnį produktų sąrašą, derinant pagrindinius ingredientus įvairiais deriniais.
Žingsnis 1
Puode užvirinkite vandenį ir sudėkite sviestą. Kartu įberkite druskos ir dar kartą užvirinkite. Į verdantį vandenį suberkite persijotus miltus ir gerai išminkykite tešlą, virkite dar apie 2 minutes.
Žingsnis 2
Į atvėsusį mišinį įmuškite po vieną kiaušinį ir mentele gerai išminkykite tešlą. Ant silikoninio kilimėlio arba kepimo popieriaus šaukštu arba konditeriniu maišeliu iš tešlos suformuokite rutuliukus.
Žingsnis 3
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Įkaitintoje orkaitėje kepkite profiteroles apie 40 minučių. Profiterolės turi būti gerai parudavusios. Raudonąją žuvį smulkiai supjaustykite, žoleles susmulkinkite. Susmulkintus produktus supilkite į atskirą dubenį ir sudėkite kreminį sūrį.
Žingsnis 4
Išimkite peltakiukus ir įpjaukite juos iš šono, bet ne iki galo. Šaukštu arba konditeriniu maišeliu pripildykite profiteroles žuvies, žolelių ir kreminio sūrio mišiniu.
Kategorijos