Švelnus pyragas su uogiene pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Švelnus pyragas su uogiene

Pyragas - populiarus kulinarijos gaminys iš tešlos, kuris gali būti gaminamas su įdaru arba be jo. Priklausomai nuo įdaro, pyragas gali būti pagrindinis patiekalas arba desertas prie arbatos. Dažniausi įdarai yra žuvies, mėsos, grūdų, grybų, kopūstų, uogų arba uogienės. Pyragas su uogiene sujungia įprastą saldumą, sodrų tešlos skonį, švelnią tirštą uogų masę, todėl patiekalas taps puikiu bet kokio arbatos vakarėlio priedu.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
256 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
54 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.5/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Švelnus pyragas su uogiene Žingsnis 1
Į gilų dubenį įmuškite kiaušinius ir supilkite cukrų. Plakite mikseriu iki vientisos masės. Supilkite kefyrą ir dar kartą suplakite.

Žingsnis 2

Švelnus pyragas su uogiene Žingsnis 2
Į dubenį su plakta mase sudėkite uogienę ir suberkite miltus. Viską gerai išmaišykite ir įberkite 1 arbatinį šaukštelį sodos. Palikite tešlą pastovėti.

Žingsnis 3

Švelnus pyragas su uogiene Žingsnis 3
Aliejumi patepkite ugniai atsparų kepimo indą ir sudėkite į jį tešlą. Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, kepimas, desertai, desertai orkaitėje, paprasta, yra bendrų alergenų, riešutų sezonas, pyragai, saldūs pyragai, šokoladas, kakavos desertai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, graikinių riešutų pyragai, graikinių riešutų pyragai, pyragai su riešutais, pyragai su riešutais, kepimas su kakava, sviesto pyragaičiai

Kategorijos