Švelnus pyragas su uogiene ir graikiniais riešutais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Švelnus pyragas su uogiene ir graikiniais riešutais

Pyragas yra universalus patiekalas, kurį galima paruošti įvairiais būdais. Pyragai gali būti su sūriu ir saldžiu įdaru. Tai visai nesudėtingas, o svarbiausia - labai greitai pagaminamas patiekalas. Tačiau būtinai turėtumėte pabandyti pasigaminti pyragą su uogiene ir graikiniais riešutais. Jis gaunasi neįtikėtinai švelnus ir jūsų vaikams patiks.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
348 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
55 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.8/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Švelnus pyragas su uogiene ir graikiniais riešutais Žingsnis 1
Kiaušinius padalykite į trynius ir baltymus. Į trynius įmaišykite suminkštintą sviestą. Supilkite cukrų, tada miltus ir pradėkite minkyti tešlą. Ji turi nelipti prie rankų, bet likti minkšta. Svarbiausia, nedėkite į tešlą per daug miltų. Nedideliam laikui įdėkite tešlą į šaldytuvą.

Žingsnis 2

Švelnus pyragas su uogiene ir graikiniais riešutais Žingsnis 2
Paruoškite baltymų mišinį. Supilkite cukrų į baltymus ir išplakite iki standžių viršūnių. Susmulkinkite graikinius riešutus. Imkite tešlą ir supilkite ją į kepimo formą.

Žingsnis 3

Švelnus pyragas su uogiene ir graikiniais riešutais Žingsnis 3
Išlyginkite tešlą per visą kepimo skardą. Tada sudėkite vyšnių įdarą, po to baltymų mišinį ir pabarstykite riešutais. Kepkite iki 200 C įkaitintoje orkaitėje pusvalandį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos