Publikavimo data: 2025-08-17
Švelnus pyragas su varške
Keksiukai taps nepakeičiamu jūsų pusryčių patiekalu. Tokius keksiukus galite lengvai paruošti su vaikais. Šį užkandį galite patiekti ne tik vakarienei, bet ir bet kokiai šventei. Jis ne tik papuoš šventinį stalą, bet ir džiugins savo skoniu. Gaminimo procesas vaikus sužavės, ir jie nekantriai lauks, kada galės jų paragauti. Varškės kepiniai gaunasi orūs ir labai skanūs. Toks užkandis yra ne tik skanus ir apetitiškas, bet ir sotus.
Žingsnis 1
Suminkštintą sviestą sudėkite į maišytuvo dubenį ir plakite, kol taps purus. Suberkite cukrų ir prieskonius. Dar kartą išmaišykite.
Žingsnis 2
Į gautą mišinį įmuškite kiaušinius. Viską gerai išmaišykite. Įdėkite vanilino ir žiupsnelį druskos.
Žingsnis 3
Varškę pertrinkite per sietelį ir supilkite į išplaktą mišinį. Vėl gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Persijokite miltus per smulkų sietelį į patogų dubenį. Suberkite kepimo miltelius ir išmaišykite mentele. Mišinys bus panašus į tirštą grietinę.
Žingsnis 5
Pusę tešlos supilkite į paruoštas kepimo formas. Šaukštu išlyginkite tešlą. Formeles su tešla pašaukite į orkaitę. Kai keksiukai įgaus auksinę spalvą ir padidės jų tūris, galite juos išimti ir palikti atvėsti.
Kategorijos