Švelnūs ryžių ir varškės pusryčiai receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-01-02

Švelnūs ryžių ir varškės pusryčiai receptas

Košė yra pats sotiausias tradicinių rusiškų pusryčių variantas. Joje gausu angliavandenių ir ji leidžia ilgai malšinti alkį. Siūlome paįvairinti šį patiekalą. Turėsite labai subtilius pusryčius, jei į ryžių košę įmaišysite varškės ir sultenių. Ją netgi galite paversti tikru desertu, papuošę medumi ir sausainiais. Vietoj sultenių galite naudoti mėgstamus džiovintus vaisius, o medų pakeisti džemu ar uogiene.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
205 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
31 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.04/5 (23 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Švelnūs ryžių ir varškės pusryčiai receptas Žingsnis 1
Nuplaukite sultenes ir ryžius. Paruoškite likusius reikiamus ingredientus.

Žingsnis 2

Švelnūs ryžių ir varškės pusryčiai receptas Žingsnis 2
Ryžius išvirkite pagal ant pakuotės pateiktus nurodymus.

Žingsnis 3

Švelnūs ryžių ir varškės pusryčiai receptas Žingsnis 3
Puode pašildykite pieną, sviestą, beveik išvirtus ryžius ir varškę. Virkite ant silpnos ugnies, kol ryžiai visiškai išvirs.

Žingsnis 4

Švelnūs ryžių ir varškės pusryčiai receptas Žingsnis 4
Išplakite mikseriu iki vientisos masės ir suberkite sultenes.

Žingsnis 5

Švelnūs ryžių ir varškės pusryčiai receptas Žingsnis 5
Išdėliokite desertą ramekinuose arba dubenėliuose.

Žingsnis 6

Švelnūs ryžių ir varškės pusryčiai receptas Žingsnis 6
Pusryčius papuoškite sausainių trupiniais ir medumi.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos