Publikavimo data: 2024-01-02
Švelnūs ryžių ir varškės pusryčiai receptas
Košė yra pats sotiausias tradicinių rusiškų pusryčių variantas. Joje gausu angliavandenių ir ji leidžia ilgai malšinti alkį. Siūlome paįvairinti šį patiekalą. Turėsite labai subtilius pusryčius, jei į ryžių košę įmaišysite varškės ir sultenių. Ją netgi galite paversti tikru desertu, papuošę medumi ir sausainiais. Vietoj sultenių galite naudoti mėgstamus džiovintus vaisius, o medų pakeisti džemu ar uogiene.
Žingsnis 1
Nuplaukite sultenes ir ryžius. Paruoškite likusius reikiamus ingredientus.
Žingsnis 2
Ryžius išvirkite pagal ant pakuotės pateiktus nurodymus.
Žingsnis 3
Puode pašildykite pieną, sviestą, beveik išvirtus ryžius ir varškę. Virkite ant silpnos ugnies, kol ryžiai visiškai išvirs.
Žingsnis 4
Išplakite mikseriu iki vientisos masės ir suberkite sultenes.
Žingsnis 5
Išdėliokite desertą ramekinuose arba dubenėliuose.
Žingsnis 6
Pusryčius papuoškite sausainių trupiniais ir medumi.
Kategorijos