Švelnūs skrebučiai su sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Švelnūs skrebučiai su sūriu

Tai puikūs pusryčiai visai šeimai. Skrebučiai gaunasi labai minkšti, švelnūs ir skanūs. Kas išbandys šį patiekalą, tikrai suvilios jūsų receptą.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
205 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
21 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Švelnūs skrebučiai su sūriu Žingsnis 1
Į dubenį įmuškite kiaušinius, suberkite cukrų ir išmaišykite.

Žingsnis 2

Švelnūs skrebučiai su sūriu Žingsnis 2
Supilkite pieną ir dar kartą išmaišykite.

Žingsnis 3

Švelnūs skrebučiai su sūriu Žingsnis 3
Duoną supjaustykite maždaug 1,5 cm storio riekelėmis.

Žingsnis 4

Švelnūs skrebučiai su sūriu Žingsnis 4
Įkaitinkite keptuvę ir įdėkite sviesto. Kepkite tik su sviestu!

Žingsnis 5

Švelnūs skrebučiai su sūriu Žingsnis 5
Abi duonos puses gerai pamerkite į paruoštą padažą.

Žingsnis 6

Švelnūs skrebučiai su sūriu Žingsnis 6
Nuimkite keptuvę nuo ugnies, o duoną išdėliokite taip, kad ji nepriliptų ir tolygiai apkeptų. Išmirkytą duoną ant keptuvės sudėkite glaudžiai vieną prie kitos, o dideles duonos skyles tarp duonos užpildykite smulkiai supjaustytais duonos gabalėliais (kaip nuotraukoje). Kepkite ant didelės ugnies 2-3 minutes, kol atsiras plutelė.

Žingsnis 7

Švelnūs skrebučiai su sūriu Žingsnis 7
Apverskite skrebučius. Į keptuvę galite įpilti dar šiek tiek sviesto. Tolygiai supilkite ant kruopų likusį padažą ir kepkite ant mažos ugnies uždengę dangčiu.

Žingsnis 8

Švelnūs skrebučiai su sūriu Žingsnis 8
Kai padažas šiek tiek sutirštės (maždaug po 3 minučių), suberkite tarkuotą sūrį. Uždenkite dangčiu ir kepkite, kol sūris išsilydys.

Žingsnis 9

Švelnūs skrebučiai su sūriu Žingsnis 9
Kai sūris visiškai išsilydo, nukelkite nuo ugnies ir palikite porą minučių troškintis po dangčiu. Paruošta!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., tostai, paprastai, yra bendrų alergenų., užkandis, žaliasis sezonas, žaliųjų žirnelių sezonas, medaus sezonas, agurkų sezonas, ridikėlių sezonas, virėjo receptas, sojų padažo patiekalai, receptų knyga

Kategorijos