Švelnus šokoladinis suflė su likeriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Švelnus šokoladinis suflė su likeriu

Šokoladinis suflė su likeriu - vienas gardžiausių desertų, savo konsistencija panašus į debesėlį, neįtikėtinai skanus ir švelnus, tirpstantis burnoje. Išskirtinis, prancūziškas desertas yra labai senas patiekalas, prie kurio dirbo ne vienas virtuvės šefas. Soufflé reiškia pripildytas oro, o pagrindinis jo ingredientas - tvirtai išplakti baltymai. Yra daugybė suflė rūšių - saldžių, pikantiškų, net sūrių.
Gaminimo laikas
720 min.
Laikas virtuvėje
120 min.
Kalorijos
298 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
33 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.76/5 (34 bal.)

Žingsnis 1

Švelnus šokoladinis suflė su likeriu Žingsnis 1
Į sutrintus sausainius sudėkite minkštą sviestą ir kakavą ir gerai išmaišykite. Supilkite pieną, dar kartą išmaišykite, masė turi būti elastinga. Supilkite masę į paruoštą formą ir įdėkite į šaldytuvą.

Žingsnis 2

Švelnus šokoladinis suflė su likeriu Žingsnis 2
Šokoladą ištirpinkite vandens vonelėje, suberkite vanilinį cukrų ir cukraus pudrą, išmaišykite. Tada sudėkite varškę ir viską išsukite mikseriu. Supilkite želatiną su karštu vandeniu, maišykite, kol ištirps. Plona srovele supilkite ją į varškės masę, plakant mikseriu.

Žingsnis 3

Švelnus šokoladinis suflė su likeriu Žingsnis 3
Atskirame dubenyje iki standumo išplakite grietinėlę. Supilkite šokolado likerį, varškės masę ir išplakite. Masę paskirstykite į formą ir palikite šaldytuve per naktį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, desertai, desertai su vaisiais, grietinėlės ir pieno desertai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, panna cotta, receptų knyga

Kategorijos