Publikavimo data: 2024-05-26
Švelnus suflė su cukraus pudra
Suflė - tai erdvus desertas, taip jis verčiamas iš prancūzų kalbos. Suflė gali būti kaip atskiras patiekalas, kuris patiekiamas porcijomis kremoje, papuoštas įdarais ar uogomis. Jis taip pat naudojamas skrebučiams įdarui. Dėl suflė pyragas įgauna išskirtinį skonį ir aromatą.
Žingsnis 1
Į varškę suberkite cukraus pudrą, vanilinį cukrų ir gerai išmaišykite. Į varškės masę supilkite ištirpintą šokoladą ir išmaišykite iki vientisos masės. Želatiną ištirpinkite vandens vonelėje, šiek tiek atvėsinkite, atsargiai supilkite į šokolado ir varškės masę ir išmaišykite, galite naudoti maišytuvą.
Žingsnis 2
Išplakite šaltą grietinėlę mikseriu iki vidutinio aukščio, sumaišykite su visa mase ir atsargiai išmaišykite. Suflė paruošta. Jį galite naudoti kaip atskirą desertą, paskui sudėti į serviravimo kremus. Arba naudokite kaip torto, geriausia šokoladinio biskvito, sluoksnį.
Žingsnis 3
Į kepimo žiedą įdėkite biskvito plutą, gausiai pamirkykite ją cukraus sirupe, ant viršaus sudėkite suflė ir švelniai išlyginkite mentele. Uždenkite žiedą maistine plėvele ir palikite šaldytuve, kad sustingtų bent 2,5 valandos. Paruoštą suflė tortą papuoškite šokoladu.
Kategorijos