Švelnus suflė su cukraus pudra pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Švelnus suflė su cukraus pudra

Suflė - tai erdvus desertas, taip jis verčiamas iš prancūzų kalbos. Suflė gali būti kaip atskiras patiekalas, kuris patiekiamas porcijomis kremoje, papuoštas įdarais ar uogomis. Jis taip pat naudojamas skrebučiams įdarui. Dėl suflė pyragas įgauna išskirtinį skonį ir aromatą.
Gaminimo laikas
180 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
272 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
28 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.05/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Švelnus suflė su cukraus pudra Žingsnis 1
Į varškę suberkite cukraus pudrą, vanilinį cukrų ir gerai išmaišykite. Į varškės masę supilkite ištirpintą šokoladą ir išmaišykite iki vientisos masės. Želatiną ištirpinkite vandens vonelėje, šiek tiek atvėsinkite, atsargiai supilkite į šokolado ir varškės masę ir išmaišykite, galite naudoti maišytuvą.

Žingsnis 2

Švelnus suflė su cukraus pudra Žingsnis 2
Išplakite šaltą grietinėlę mikseriu iki vidutinio aukščio, sumaišykite su visa mase ir atsargiai išmaišykite. Suflė paruošta. Jį galite naudoti kaip atskirą desertą, paskui sudėti į serviravimo kremus. Arba naudokite kaip torto, geriausia šokoladinio biskvito, sluoksnį.

Žingsnis 3

Švelnus suflė su cukraus pudra Žingsnis 3
Į kepimo žiedą įdėkite biskvito plutą, gausiai pamirkykite ją cukraus sirupe, ant viršaus sudėkite suflė ir švelniai išlyginkite mentele. Uždenkite žiedą maistine plėvele ir palikite šaldytuve, kad sustingtų bent 2,5 valandos. Paruoštą suflė tortą papuoškite šokoladu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos