Publikavimo data: 2025-08-20
Švelnus tiramisu pyragas
Pyragas gaunasi labai minkštas, vidutiniškai saldus, gerai išmirkęs. Geriausia jį palikti šaldytuve 5 ar daugiau valandų.
Žingsnis 1
Paimkite atvėsintus kiaušinius, atskirkite baltymus, išplakite iki standžių putų. Suberkite cukraus pudrą (2 valgomuosius šaukštus) ir plakite, kol baltymai taps labai tiršti ir standūs.
Žingsnis 2
Išplakite trynius, palaipsniui įmaišydami cukraus pudrą. Plakite, kol tryniai taps kreminės spalvos.
Žingsnis 3
Šaukštu sumaišykite trynius su sūriu. Suplakite maišytuvu.
Žingsnis 4
Palaipsniui įmaišykite baltymus, maišydami mentele iš apačios į viršų viena kryptimi.
Žingsnis 5
Vartokite iš anksto paruoštą tirpią kavą. Jei norite, galite į ją įpilti saldaus vyno arba pieno ir kavos likerio. Sausainius 2 sekundėms pamerkite į kavą. Sudėkite į indą, kuriame gaminsite desertą.
Žingsnis 6
Ant viršaus užtepkite kremo.
Žingsnis 7
Sluoksnį pakartokite dar kartą.
Žingsnis 8
Užtepkite kremo.
Žingsnis 9
Pakartokite su kitu sluoksniu.
Žingsnis 10
Viršų aptepkite likusiu kremu. Jei norite, sudėkite kremą į kepimo maišelį ir antgaliu papuoškite desertą suformuodami viršūnėles.
Žingsnis 11
Smulkia trintuve pabarstykite kakavos milteliais. Dėkite į šaldytuvą kelioms valandoms, kad desertas įsigertų.
Kategorijos