Švelnus tiramisu su šeriu ir avietėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Švelnus tiramisu su šeriu ir avietėmis

Tiramisu yra populiarus itališkas skanėstas, kuris, nors atsirado palyginti neseniai, vos prieš 30 metų, akimirksniu užkariavo milijardų žmonių visame pasaulyje širdis. Maloni tekstūra ir laimingas švelnaus sūrio derinys su aromatinga kakava ar kava sužadina skonio receptorius ir nepalieka abejingų nė vieno, kuris jo paragauja.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
179 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 4.17/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Švelnus tiramisu su šeriu ir avietėmis Žingsnis 1
Giliame dubenyje sumaišykite maskarponės ir rikotos sūrius, jogurtą, vanilės ekstraktą, cukraus pudrą ir išplakite mikseriu iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Švelnus tiramisu su šeriu ir avietėmis Žingsnis 2
Į gilų dubenį įpilkite chereso ir į jį po vieną pamerkite visus "Savoiardi" sausainius, tada išdėliokite sausainius ant formos dugno taip, kad neliktų didelių tarpų.

Žingsnis 3

Švelnus tiramisu su šeriu ir avietėmis Žingsnis 3
Ant biskvito viršaus užtepkite sluoksnį kremo, jį tolygiai paskirstykite silikonine mentele arba šaukštu, tada sluoksnį aviečių, dar vieną sluoksnį šeryje mirkytų biskvitų ir likusį kremą.

Žingsnis 4

Švelnus tiramisu su šeriu ir avietėmis Žingsnis 4
Ant tiramisu pyrago viršaus užberkite aviečių ir dėkite į šaldytuvą 1 valandai, kad įsigertų. Per sietelį pertrintą pyragą apibarstykite kakava.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos