Publikavimo data: 2024-05-25
Švelnus tiramisu su šeriu ir avietėmis
Tiramisu yra populiarus itališkas skanėstas, kuris, nors atsirado palyginti neseniai, vos prieš 30 metų, akimirksniu užkariavo milijardų žmonių visame pasaulyje širdis. Maloni tekstūra ir laimingas švelnaus sūrio derinys su aromatinga kakava ar kava sužadina skonio receptorius ir nepalieka abejingų nė vieno, kuris jo paragauja.
Žingsnis 1
Giliame dubenyje sumaišykite maskarponės ir rikotos sūrius, jogurtą, vanilės ekstraktą, cukraus pudrą ir išplakite mikseriu iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Į gilų dubenį įpilkite chereso ir į jį po vieną pamerkite visus "Savoiardi" sausainius, tada išdėliokite sausainius ant formos dugno taip, kad neliktų didelių tarpų.
Žingsnis 3
Ant biskvito viršaus užtepkite sluoksnį kremo, jį tolygiai paskirstykite silikonine mentele arba šaukštu, tada sluoksnį aviečių, dar vieną sluoksnį šeryje mirkytų biskvitų ir likusį kremą.
Žingsnis 4
Ant tiramisu pyrago viršaus užberkite aviečių ir dėkite į šaldytuvą 1 valandai, kad įsigertų. Per sietelį pertrintą pyragą apibarstykite kakava.
Kategorijos