Švelnus tunas su špinatais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Švelnus tunas su špinatais

Tunas yra viena populiariausių žuvų Azijos ir Viduržemio jūros regiono virtuvėje. Jis taip pat vadinamas "jūros veršiena", nes skoniu labiau primena mėsą nei žuvį. Tunas taip pat nepaprastai sveikas, jame yra daug polinesočiųjų riebalų rūgščių, baltymų ir aminorūgščių. Tuno gaminimas nėra sudėtingas, jo dedama į daugelį patiekalų, Japonijoje jis taip pat naudojamas suši ir suktinukams gaminti.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
149 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.25/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Švelnus tunas su špinatais Žingsnis 1
Paruoškite marinatą sumaišydami terijakio padažą, alyvuogių aliejų ir jūros druską. Į jį sudėkite tuną ir marinuokite 30 minučių. Pašalinkite marinato perteklių ir kepkite kepsnį įkaitintoje keptuvėje po 2 min. iš kiekvienos pusės.

Žingsnis 2

Švelnus tunas su špinatais Žingsnis 2
10 minučių pakaitinkite špinatus su grietinėle.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos