Publikavimo data: 2024-06-09
Švelnus tunas su špinatais
Tunas yra viena populiariausių žuvų Azijos ir Viduržemio jūros regiono virtuvėje. Jis taip pat vadinamas "jūros veršiena", nes skoniu labiau primena mėsą nei žuvį. Tunas taip pat nepaprastai sveikas, jame yra daug polinesočiųjų riebalų rūgščių, baltymų ir aminorūgščių. Tuno gaminimas nėra sudėtingas, jo dedama į daugelį patiekalų, Japonijoje jis taip pat naudojamas suši ir suktinukams gaminti.
Žingsnis 1
Paruoškite marinatą sumaišydami terijakio padažą, alyvuogių aliejų ir jūros druską. Į jį sudėkite tuną ir marinuokite 30 minučių. Pašalinkite marinato perteklių ir kepkite kepsnį įkaitintoje keptuvėje po 2 min. iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 2
10 minučių pakaitinkite špinatus su grietinėle.
Kategorijos