Publikavimo data: 2025-08-17
Švelnus upėtakis grietinėlėje
Upėtakis grietinėlės padaže - labai paprastas, greitas ir labai skanus žuvies gaminimo būdas. Žuvis būna minkšta ir tiesiog tirpsta burnoje. Kreminis padažas puikiai tinka upėtakiui, o vyšniniai pomidorai ne tik suteikia švelnaus skonio atspalvį, bet ir puikiai papuošia patiekalą.
Žingsnis 1
Upėtakį supjaustykite porcijomis. Pagardinkite druska.
Žingsnis 2
Greitai apkepkite aliejuje, kol paruduos. Išimkite iš keptuvės.
Žingsnis 3
Aliejuje, likusiame nuo žuvies kepimo, apkepkite per pusę perpjautus vyšninius pomidorus.
Žingsnis 4
Žuvį sudėkite ant keptų pomidorų, užpilkite grietinėle ir pasūdykite.
Žingsnis 5
Sumažinkite ugnį, uždenkite ir troškinkite 15 minučių.
Kategorijos