Švelnus upėtakis grietinėlėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Švelnus upėtakis grietinėlėje

Upėtakis grietinėlės padaže - labai paprastas, greitas ir labai skanus žuvies gaminimo būdas. Žuvis būna minkšta ir tiesiog tirpsta burnoje. Kreminis padažas puikiai tinka upėtakiui, o vyšniniai pomidorai ne tik suteikia švelnaus skonio atspalvį, bet ir puikiai papuošia patiekalą.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
178 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (24 bal.)

Žingsnis 1

Švelnus upėtakis grietinėlėje Žingsnis 1
Upėtakį supjaustykite porcijomis. Pagardinkite druska.

Žingsnis 2

Švelnus upėtakis grietinėlėje Žingsnis 2
Greitai apkepkite aliejuje, kol paruduos. Išimkite iš keptuvės.

Žingsnis 3

Švelnus upėtakis grietinėlėje Žingsnis 3
Aliejuje, likusiame nuo žuvies kepimo, apkepkite per pusę perpjautus vyšninius pomidorus.

Žingsnis 4

Švelnus upėtakis grietinėlėje Žingsnis 4
Žuvį sudėkite ant keptų pomidorų, užpilkite grietinėle ir pasūdykite.

Žingsnis 5

Švelnus upėtakis grietinėlėje Žingsnis 5
Sumažinkite ugnį, uždenkite ir troškinkite 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos