Publikavimo data: 2025-08-17
Švelnus užkandis iš jūros ešerių
Opijatų salotos papuoš jūsų stalą bet kuriuo metų laiku. Salotos tinka ir įprastiems pietums, ir bet kokiam šventiniam stalui. Salotos gaunasi skanios, sočios ir gaivios. Salotas harmoningai papildo saldūs kukurūzų grūdai. Šis užkandis patiks visiems marinuotų grybų mėgėjams ir sužavės net išrankiausius gurmanus.
Žingsnis 1
Ant pjaustymo lentos supjaustykite kumpį mažais kubeliais.
Žingsnis 2
Į lėkštę dėkite salotų lapą ir kepimo žiedą. Ant dugno sudėkite kumpį ir aptepkite majonezu.
Žingsnis 3
Ant kumpio sudėkite korėjietiškų morkų sluoksnį ir aptepkite majonezu. Tą patį padarykite ir su likusiais ingredientais: džiūvėsėliais, grybais, kukurūzais.
Žingsnis 4
Leiskite salotoms įsigerti, nuimkite žiedą ir patiekite. Prieš patiekdami salotas papuoškite žolelėmis.
Kategorijos