Publikavimo data: 2024-10-21
Švelnus vaflinis pyragas su kondensuotu pienu, bananais ir riešutais
Jei nepaprastai mėgstate vaflių pyragus, ir net su bananais, šis receptas skirtas jums. Paprastai tortui paruošti reikia daug laiko ir pastangų, nes pirmiausia reikia iškepti pyragaičius, tada paruošti reikiamą kremą, papuošti ir surinkti tortą, visi šie procesai užima daug laiko. O šis vaflinis pyragas su bananais yra neįtikėtinai švelnus ir skanus desertas, kuris paruošiamas nerealiai greitai ir plius viskas paprasta. Paruoškite pagrindinį torto ingredientą - paruoštus 20-25 cm skersmens vaflius, kondensuotą pieną, bananus, riešutus ir šokoladą. Tokį tortą galės paruošti net ir nepatyrusi šeimininkė, o jis gaunasi neįtikėtinai skanus, švelnus ir sotus.
Žingsnis 1
Kremui sumaišykite suminkštintą sviestą ir kondensuotą pieną ir išplakite mikseriu.
Žingsnis 2
Susmulkinkite riešutus mažais gabalėliais, galite naudoti aštrų peilį arba seną, bet išbandytą metodą - smulkinti smeigtuku ir maišeliu ar laikraščiu. Prinokusius bananus supjaustykite mažais apskritimais. Karčiąjį šokoladą susmulkinkite smulkia tarka ir įdėkite į šaldytuvą, kad neištirptų.
Žingsnis 3
Pradėkite rinkti vaflinį pyragą. Ant pirmojo pyrago atsargiai užtepkite paruošto kremo (apie 2-3 šaukštus). Tada į kremą sudėkite pjaustytus bananus. Išdėlioję antrąjį vaflinį pyragą, taip pat aptepkite jį kremu ir apibarstykite kapotais riešutais. Keisdami tortą po torto, vienas ant kito dėkite bananus ir riešutus. Torto viršų ir šonus aptepkite kremu.
Žingsnis 4
Papuoškite tortą paruoštu šokoladu. Palikite tortą valandą kambario temperatūroje, tada patiekite.
Kategorijos