Publikavimo data: 2025-08-19
Švelnus varškės desertas
Beprotiškai subtilus profiteroles ir varškės kremo su šokoladu derinys. Rekomenduoju jį pagaminti bent kartą ir tikrai įvertinsite šį desertą.
Žingsnis 1
Paruoškite kremo tešlą: sumaišykite pieną, vandenį ir sviestą, užvirinkite, įberkite druskos, sumažinkite ugnį, palaipsniui supilkite miltus ir nuolat maišykite.
Žingsnis 2
Tešlą sudėkite į konditerinį maišelį, ant kepimo skardos išklokite kepimo pergamentu ir iškočiokite 2 cm skersmens rutuliukus. Kepkite profiteroles 20 minučių 200 laipsnių Celsijaus temperatūroje.
Žingsnis 3
Grietinėlę su varške ir cukrumi išplakite mikseriu. Maždaug tol, kol nebejausite cukraus skonio.
Žingsnis 4
Perpjaukite pyragėlius per pusę ir aptepkite varškės įdaru.
Žingsnis 5
Šokoladą ištirpinkite mikrobangų krosnelėje 30 sekundžių. Išmaišykite. Iki pusės panardinkite profiteroles į šokoladą ir padėkite ant lentelės, kad atvėstų.
Kategorijos