Publikavimo data: 2025-08-20
Švelnūs varškės keksiukai su šokoladu
Dėl varškės kepiniuose esantis varškės sūris suteikia tešlai švelnumo ir minkštumo, tačiau šiame recepte taip pat naudojamas šokoladas, kuris labai gerai dera su varške ir suteikia gaminiui gražią sodrią spalvą bei šokolado skonį. Vis dėlto tokius kepinius paruošti nėra sudėtinga. Jie susideda iš nebrangių produktų, greitai iškepa. Varškės ir šokolado desertą galima išmokyti gaminti net vaikus.
Žingsnis 1
Kambario temperatūros sviestą išsukite su cukrumi. Po vieną įmuškite 2 kiaušinius ir plakite iki vientisos masės. Tada suberkite miltus ir kepimo miltelius, varškę ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Šokoladą ištirpinkite vandens vonelėje. Įpilkite šiek tiek sviesto ir pieno ir išmaišykite. Atvėsinkite ir sudėkite šokoladą į tešlą bei išmaišykite.
Žingsnis 3
Užpildykite vienkartines formeles iki pusės mišiniu ir 15-20 minučių pašaukite į orkaitę. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje. Iš sviesto, cukraus pudros, varškės, mikseriu suplakto varškės kremo paruoškite kremą ir juo aptepkite keksiukus.
Kategorijos