Publikavimo data: 2025-08-20
Švelnus varškės pyragas
Toks šaltas užkandis padės, jei netikėtai aplankys svečiai ir nebus laiko paruošti ką nors greitai pavalgyti. Užkandį lengva ir greitai paruošti. Šis užkandis ne tik skanus ir apetitiškas, bet ir sotus. Šį užkandį galite patiekti ne tik vakarienei, bet ir bet kokiai šventei. Jis ne tik papuoš šventinį stalą, bet ir džiugins savo skoniu.
Žingsnis 1
Atskirkite trynius nuo baltymų ir sudėkite į atskirus indus. Trynius išmaišykite šakute, bet neperplakite.
Žingsnis 2
Atskirame dubenyje sumaišykite varškę, kiaušinio trynį, sultenes, cukrų ir manų kruopas. Išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Atskirame dubenyje suplakite kiaušinio baltymą ir vanilę. Supilkite į mišinį ir išmaišykite. Kiaušinio baltymą galite suplakti šakute arba mikseriu.
Žingsnis 4
Į kepimo formą įdėkite pergamento ir patepkite ją sviesto aliejumi. Sudėkite masę į formą ir pašaukite į orkaitę 40-60 minučių. Kai pyragas pasidengs auksine plutele, išimkite jį. Pyragą apibarstykite tarkuotais šaltalankiais.
Kategorijos