Publikavimo data: 2024-05-25
Švelnus varškės pyragas su uogiene
Iš visų pyragų pyragaičiai su varške, kakava, šokoladu yra švelnūs, skanūs ir įspūdingi skonio receptoriams. Pateiktame varškės pyrage yra šių aromatingų ingredientų ir rubino braškių uogienės ar kitokios pagal jūsų skonį. Vėlgi, iš viso laiko nedaug jo sugaištama pačiam pyrago gaminimui. Todėl jį galima kepti ne tik sekmadienį, bet ir bet kurią kitą dieną.
Žingsnis 1
Kiaušinius išplakite su cukrumi ir sviestu. Miltus sumaišykite su kakava ir soda ir supilkite į kiaušinių masę. Užminkykite tešlą.
Žingsnis 2
Padalykite jį į dvi dalis - didesnę ir mažesnę. Dėkite didesnę dalį į šaldytuvą, o mažesnę - į šaldiklį.
Žingsnis 3
Paruoškite įdarą. Sudėkite varškę, 1 šaukštelį miltų, 1 puodelį cukraus, įmuškite keturis kiaušinius ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Iš šaldytuvo ištrauktą tešlą įdėkite į formą, išminkykite, padarykite šonus. Ant dugno dėkite braškių uogienės, o ant viršaus - varškės masę.
Žingsnis 5
Iš šaldiklio išimkite antrąją tešlos dalį ir užtepkite ją ant uogienės. Dėkite į orkaitę. Kepkite 45 minutes 180 laipsnių temperatūroje.
Kategorijos