Švelnus žuvies ir ryžių užkandis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Švelnus žuvies ir ryžių užkandis

Švelnus ir apetitą žadinantis užkandis papuoš kasdienį ir šventinį stalą. Jei mėgstate žuvį, bet kaip garnyrą renkatės ryžius, šis orkaitėje keptos žuvies ir ryžių garnyras puikiai paįvairins jūsų valgiaraštį. Jei nedėsite prieskonių, o mažai sūdytą žuvį pakeisite virta žuvimi, šį patiekalą galima duoti vaikams. Šį patiekalą paruošti greitai ir lengvai. Jis yra maistingas, švelnus ir labai skanus.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
169 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
21 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.2/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Švelnus žuvies ir ryžių užkandis Žingsnis 1
Įdarui smulkiai supjaustykite svogūną ir pakepinkite ant vidutinės ugnies šiek tiek augalinio aliejaus. Iš skardos išpilkite skystį ir supjaustykite žuvį gabalėliais. Jei žuvyje yra kaulų, išimkite juos.

Žingsnis 2

Švelnus žuvies ir ryžių užkandis Žingsnis 2
Į žuvį sudėkite virtus keptus svogūnus ir ryžius, atsargiai išmaišykite. Pagal skonį pagardinkite prieskoniais. Įdaras paruoštas.

Žingsnis 3

Švelnus žuvies ir ryžių užkandis Žingsnis 3
Dabar paruoškite tešlą. Kiaušinius įmuškite į patogų dubenį. Sudėkite kefyrą, grietinę, druską ir sodą.

Žingsnis 4

Švelnus žuvies ir ryžių užkandis Žingsnis 4
Suberkite per sietelį persijotus miltus ir maišytuvu išmaišykite iki vientisos masės. Išklokite formą kepimo popieriumi ir supilkite į ją pusę tešlos.

Žingsnis 5

Švelnus žuvies ir ryžių užkandis Žingsnis 5
Ant paruoštos tešlos lygiu sluoksniu sudėkite įdarą ir supilkite likusią tešlą. Dėkite formą į įkaitintą orkaitę 40-50 minučių. Patikrinkite užkandį iešmeliu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
žuvies patiekalai, užkandžiai, įspūdingas receptas, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, žuvies užkandžiai, sūrio užkandžiai, karšti patiekalai naujiems metams, foršmakas, receptų knyga, tartaletės užkandžiai

Kategorijos