Švelnus žuvies rillette su avokadais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Švelnus žuvies rillette su avokadais

"Riette" - tai prancūzų kulinarų sumanymas. Iš esmės tai paštetas, tačiau jame aiškiai matyti mėsos ar žuvies skaidulos. Jo konsistencija stambesnė nei klasikinio smulkiai malto pašteto. Tai puikus užkandis tiek šventiniam stalui, tiek greitam užkandžiui. Silkės riestainiai puikiai dera su skrudinta rugine duona arba traškia duona. Avokadai papildo žuvį, todėl patiekalas tampa švelnesnis. Avokade yra labai daug vitaminų, mikroelementų, naudingųjų riebalų. Todėl, įdėję jo į rijė, šį patiekalą paversite ne tik skaniu, bet ir sveiku.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
234 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Švelnus žuvies rillette su avokadais Žingsnis 1
Nulupkite avokadą nuo odelės. Avokadą ir silkės filė supjaustykite smulkiais kubeliais. Taip pat smulkiai supjaustykite žaliuosius svogūnus.

Žingsnis 2

Švelnus žuvies rillette su avokadais Žingsnis 2
Į indą sudėkite avokadą, žuvies gabalėlius ir svogūną. Užpilkite majonezu ir gerai išmaišykite. Mišinį užtepkite ant duonos. Jei norite, įberkite aitriosios paprikos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos