Publikavimo data: 2025-08-20
Šventinė silkė po kailiniais
Silkė po kailiu pagal šį receptą būna labai sodraus skonio ir švelni. Ji ruošiama paprastai ir paprastai.
Žingsnis 1
Nulupkite bulves, burokėlius, morkas, kiaušinius ir dėkite ant ugnies virti, kol suminkštės.
Žingsnis 2
Supjaustykite silkę griežinėliais, sudėkite į formą ir aptepkite majonezu.
Žingsnis 3
Bulves supjaustykite kubeliais, sudėkite į formą ir aptepkite majonezu.
Žingsnis 4
Morkas sutarkuokite stambia tarka arba susmulkinkite blenderiu ir sudėkite į formą.
Žingsnis 5
Burokėlius sutarkuokite stambia tarka, sudėkite į formą ir aptepkite majonezu.
Žingsnis 6
Kiaušinius sutarkuokite smulkia tarka ir pabarstykite ant viršaus.
Kategorijos