Publikavimo data: 2024-06-15
Šventinės krabų lazdelių salotos su vištienos filė
Atsargus požiūris į krabų lazdeles daugeliu atvejų yra neteisingas ir nepagrįstas. Jei šis produktas gaminamas be nepageidaujamų maisto priedų, jis yra skanus, sveikas ir mažai kaloringas. Lazdelėse yra žuvų baltymų, svarbios aminorūgšties metionino ir visiškai nėra angliavandenių. Kartu su vištienos krūtinėlėmis, obuoliais, morkomis, kukurūzais, sūriu tai yra skonio bomba.
Žingsnis 1
Sudėkite vištienos filė į puodą, užpilkite vandeniu ir užkaitinkite. Nugriebkite putas, sumažinkite ugnį ir ant silpnos ugnies virkite 30 minučių.
Žingsnis 2
Kiaušinius supjaustykite kubeliais, krabų lazdeles - atsitiktinai, o kietąjį sūrį - griežinėliais. Obuolį nulupkite, išskobkite sėklalizdžius ir supjaustykite mažais gabalėliais. Mėsą supjaustykite mažais kubeliais. Lengvai susmulkinkite korėjietiškas morkas.
Žingsnis 3
Nusunkite vandenį nuo kukurūzų, suberkite ruginės duonos džiūvėsėlius. Visus ingredientus sumaišykite viename inde. Įberkite druskos, pipirų, įpilkite majonezo ir išmaišykite.
Kategorijos