Publikavimo data: 2024-06-09
Šventinės salotos su marinuotais grybais
Didelio salotų populiarumo šiuolaikinėje kulinarijoje paslaptis yra ta, kad iš gana gerai pažįstamų ir pigių ingredientų galima paruošti sveikų, skanių ir įvairių patiekalų. Šiuolaikinių šeimininkių fantazijai atsiveria didžiulės galimybės. Siūlome šventinių salotų receptą, kurį paruošti užtruks mažiau nei pusvalandį. Ingredientai - tradiciniai Europos virtuvei. O skonis ir pateikimas - kaip restorane.
Žingsnis 1
Alyvuoges iš stiklainio sudėkite į sietelį, kad nusivarvėtų skystis. Supjaustykite jas vidutinio storio apskritimais. Tą patį padarykite su grybais ir konservuotais kukurūzais iš stiklainio. Išėmę marinatą, supjaustykite grybus. Paruoštus kiaušinius, saldžiąją papriką ir krabų lazdeles supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais. Supjaustykite kumpį šiaudeliais. Sūrį sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 2
Visus paruoštus ingredientus sumaišykite pakankamai dideliame dubenyje. Išmaišykite salotas ir paragaukite. Jei reikia, pakoreguokite skonį įberdami druskos arba prieskonių. Gali būti, kad to neprireiks, nes kai kuriuose ingredientuose jų jau yra. Prieš patiekdami salotas pagardinkite majonezu ir atsargiai išmaišykite. Viršų pabarstykite tarkuotu sūriu.
Kategorijos