Publikavimo data: 2024-05-19
Šventiniai kalmarai orkaitėje
Šventinis patiekalas, kuriuo liks sužavėti visi svečiai, yra orkaitėje keptos kalmarų skerdenos. Paruošti tokį patiekalą visai nesudėtinga. Be to, kalmarai nuo seno žinomi kaip patiekalas, kuriame yra daug vitaminų ir mineralinių medžiagų. Netgi geros mitybos šalininkai mielai valgo troškintas ir keptas kalmarų skerdenas bei krevetes.
Žingsnis 1
Krevetes kepkite svieste apie 7-8 minutes, tada sudėkite grietinę, prieskonius ir išmaišykite. Sumažinkite ugnį ir maišydami troškinkite dar kelias minutes.
Žingsnis 2
Desertiniu šaukštu įdarykite kalmarų skerdeną krevetėmis, aptepkite kalmarų skerdeną grietine ir kepkite karštoje orkaitėje ne ilgiau kaip 10-15 minučių.
Kategorijos