Žingsnis 1
Pirmiausia morkas nulupkite ir virkite ant vidutinės ugnies bent 30 minučių. Kol morkos verda, galite ruošti tešlą.
Žingsnis 2
Dideliame giliame dubenyje išplakite 4 kiaušinius, įmaišykite kukurūzų aliejų, vanilės ekstraktą, palaipsniui supilkite granuliuotą cukrų, kelis kartus išmaišykite mentele.
Žingsnis 3
Nuolat maišydami palaipsniui suberkite cinamoną, miltus ir sodą, produktus įmaišydami nedidelėmis porcijomis.
Žingsnis 4
Gautą tešlą palikite kelioms minutėms, kad visi sausi ingredientai galutinai ištirptų.
Žingsnis 5
Paruoškite pyragėlių įdarą: morkas smulkiai sutarkuokite, ananasus supjaustykite, graikinius riešutus susmulkinkite.
Žingsnis 6
Įdarą pakaitomis dėkite į tešlą, pradėdami nuo smulkiai supjaustytų ingredientų, palaipsniui pereidami prie stambesnių. Kai viskas bus paruošta, kepimo skardą išklokite pergamentiniu popieriumi, suformuokite iš tešlos pluteles ir kepkite jas 170 ℃ temperatūroje 40 minučių.
Žingsnis 7
Paruoškite kremo ingredientus: išlydykite sviestą, kreminį sūrį ir cukrų. Sudėkite juos į dubenį ir išplakite mikseriu.
Žingsnis 8
Paruoštus pyragėlius padėkite ant lygaus paviršiaus, atvėsinkite iki kambario temperatūros ir 20 minučių padėkite į šaldytuvą.
Žingsnis 9
Paruoškite lėkštę, kurioje bus pyragas, tada pradėkite jį formuoti. Pirmiausia išklokite plutą, ant jos - kremą, apie 2-3 šaukštus įdaro. Pasistenkite visą įdarą paskirstyti torto paviršiuje, patogiausia tai daryti silikonine mentele.
Žingsnis 10
Pyrago kraštus apibarstykite smulkiai sukapotais graikiniais riešutais. Palikite pyragą šaldytuve bent valandai, kad įsigertų.